АУНС: Kонцерт студената Корепетиције

Kонцерт студената Корепетиције Катедре за клавир Академије уметности у Новом Саду одржаће се у среду, 5. јуна, од 20 часова у Холу Академије на Тврђави.

културе.рс • 4. јун 2024.

фото: Pixabay

На концерту ће наступити студенти клавира: Јелена Стојадиновић, Игор Далагија, Јана Станишић, Леонард Кобал, Јелена Карановић, Милица Врањеш, Тамара Трапарић, Невена Кос, Богдан Спасић, Даниела Звекић, Лука Петровић, као и студенти Катедри за гудаче и дуваче: Исидора Крмпотић, Симона Деретић, Петар Радивојевић, Милан Јовановић, Саша Кваић, Марија Јанковић, Милош Шакић и Матеја Блажић.

Улаз је слободан.

#академија уметности #концерт #корепетиција #нови сад #студенти

студенти >

најновије >

Нада Савковић

филолог

Питање језика је изузетно важно, јер је језик основно оруђе културе сваког народа: родно место нашег бића. Појмовни свет једног народа одражава се у језику. Када смо у свом језику, ми смо у свом завичају. Зато је важно утицати на свест о важности очувања матерњег језика као предуслова за очување аутентичности нације.

Владимир Бајић

”Градитељи Новог Сада”

”Морамо водити рачуна о томе да се у што већој мери подсећамо на то шта је некада било, шта су важни историјски догађаји, ко су наши преци и како су они живели. То је суштинско проучавање друштва из ког произилазе резултати који нам могу указати на то којим путем треба да идемо да бисмо били бољи људи и чланови нашег друштва”.

теме >

Свечано отворена Спомен-збирка Павла Бељанског: ”Филантропија као врхунски чин патриотизма”

18. јун 2024.

мишљења >

најчитаније >

студенти >

Изложбе студената завршне године Академије уметности 

18. јун 2024.

сећања >

„Реч реформа, у Србији беше само она реч којој значење нико није дубље осећао, а мало ко ју је и разумевао”: Стерија, писац и реформатор који је био испред свог времена

1. јун 2024.

имате вест?
пишите нам!