Дан отворених врата на ФТН-у

Дан отворених врата Факултета техничких наука у Новом Саду одржаће се у суботу, 16. децембра, са почетком у 10 часова у Свечаној сали ФТН-а.

културе.рс • 14. децембар 2023.

фото: ФТН

Дан отворених врата намењен је свима који су заинтересовани за студирање на највећем факултету у Србији.

Посетиоци ће имати прилику да на презентацији чују све о студијским програмима које могу уписати у школској 2024/2025. години али и о начину полагања пријемног испита, могућношћу конкурисања на више студијских програма („ПЕТ ЖЕЉА“), статистици уписа претходних година, као и друге информације.

Након презентације, у холу Факултета биће представљени департмани Факултета и на тај начин студенти ће, са будућим колегама моћи да разговарају, добију савет или обиђу неку од лабораторија.  

Такође, матуранти ће моћи да послушају и презентације неких студијских програма за које су заинтересовани.

#Дан отворених врата #Нови Сад #Факултет техничких наука #ФТН

студенти >

најновије >

Нада Савковић

филолог

Питање језика је изузетно важно, јер је језик основно оруђе културе сваког народа: родно место нашег бића. Појмовни свет једног народа одражава се у језику. Када смо у свом језику, ми смо у свом завичају. Зато је важно утицати на свест о важности очувања матерњег језика као предуслова за очување аутентичности нације.

Владимир Бајић

”Градитељи Новог Сада”

”Морамо водити рачуна о томе да се у што већој мери подсећамо на то шта је некада било, шта су важни историјски догађаји, ко су наши преци и како су они живели. То је суштинско проучавање друштва из ког произилазе резултати који нам могу указати на то којим путем треба да идемо да бисмо били бољи људи и чланови нашег друштва”.

теме >

Дон Кихот: Роман овековечен балетом

27. март 2024.

мишљења >

најчитаније >

студенти >

Недеља шпанског језика у Новом Саду: Стручни скупови, радионице и предавања

13:15

сећања >

За њега су говорили да је ”неморалан и саблажњив”, а запамћен је као један од најбољих сликара своје генерације

9. април 2024.

имате вест?
пишите нам!