Изложба Бојана Милосављевића „Искушавањаˮ у Културном центру Војводине

Изложба Бојана Милосављевића „Искушавањаˮ биће отворена у четвртак 23. маја, од 19 часова, у У Културном центру Војводине „Милош Црњански”.

културе.рс • 20. мај 2024.

фото: КЦВ „Милош Црњански“

Бојан Милосављевић рођен је у Зрењанину 1978. године. 

Звање академског сликара стекао је на Академији уметности у Новом Саду на смеру сликарства, у класи професора Душана Тодоровића. 

Излагао је на бројним колективним, као и на девет самосталних изложби.

#бојан милосављевић #изложба #културни центар војводине #милош црњански #нови сад

вести >

најновије >

Нада Савковић

филолог

Питање језика је изузетно важно, јер је језик основно оруђе културе сваког народа: родно место нашег бића. Појмовни свет једног народа одражава се у језику. Када смо у свом језику, ми смо у свом завичају. Зато је важно утицати на свест о важности очувања матерњег језика као предуслова за очување аутентичности нације.

Владимир Бајић

”Градитељи Новог Сада”

”Морамо водити рачуна о томе да се у што већој мери подсећамо на то шта је некада било, шта су важни историјски догађаји, ко су наши преци и како су они живели. То је суштинско проучавање друштва из ког произилазе резултати који нам могу указати на то којим путем треба да идемо да бисмо били бољи људи и чланови нашег друштва”.

теме >

Свечано отворена Спомен-збирка Павла Бељанског: ”Филантропија као врхунски чин патриотизма”

18. јун 2024.

мишљења >

најчитаније >

студенти >

Изложбе студената завршне године Академије уметности 

18. јун 2024.

сећања >

„Реч реформа, у Србији беше само она реч којој значење нико није дубље осећао, а мало ко ју је и разумевао”: Стерија, писац и реформатор који је био испред свог времена

1. јун 2024.

имате вест?
пишите нам!