Конкурс за излагање у Галерији СУЛУВ 

Конкурс за излагање у Галерији СУЛУВ, у 2024. години траје од 26. октобра до 26. новембра 2023 године.

културе.рс • 27. октобар 2023.

фото: СУЛУВ

Отворен је за две категорије – програм изложби чланова Удружења и програм сарадње и партнерских реализација и едукативно истраживачки програм

За обе категорије конкурс обухвата самосталне и групне изложбе, ауторске – кустоске изложбе и презентације, пројекције, једнодневне реализације, промоције, дискусије, панеле или друге догађаје у пољу ликовних уметности и културе.

Рок за слање пријава је 26. новембар 2023 године.

Одлука о прихваћеним пројектима ће бити донета до краја децембра 2023, о чему ће сви кандидати бити обавештени путем имејла.

Све информације о овом конкурсу прочитајте на овом линку.

#2024. #изложба #конкурс #Нови Сад #СУЛУВ

вести >

најновије >

Нада Савковић

филолог

Питање језика је изузетно важно, јер је језик основно оруђе културе сваког народа: родно место нашег бића. Појмовни свет једног народа одражава се у језику. Када смо у свом језику, ми смо у свом завичају. Зато је важно утицати на свест о важности очувања матерњег језика као предуслова за очување аутентичности нације.

Владимир Бајић

”Градитељи Новог Сада”

”Морамо водити рачуна о томе да се у што већој мери подсећамо на то шта је некада било, шта су важни историјски догађаји, ко су наши преци и како су они живели. То је суштинско проучавање друштва из ког произилазе резултати који нам могу указати на то којим путем треба да идемо да бисмо били бољи људи и чланови нашег друштва”.

теме >

Свечано отворена Спомен-збирка Павла Бељанског: ”Филантропија као врхунски чин патриотизма”

18. јун 2024.

мишљења >

најчитаније >

студенти >

Изложбе студената завршне године Академије уметности 

18. јун 2024.

сећања >

„Реч реформа, у Србији беше само она реч којој значење нико није дубље осећао, а мало ко ју је и разумевао”: Стерија, писац и реформатор који је био испред свог времена

1. јун 2024.

имате вест?
пишите нам!