Концерт Илије Зеца у СКЦНС

Концерт, на којем ће насупити гитариста Илија Зец, одржаће се у уторак, 11. јуна, од 19 часова, у Студентском културном центру Нови Сад, Владимира Петрића Валтера 5.

културе.рс • 2. јун 2024.

фото: Pixabay

Илија Зец, рођен у Београду 1997. године, завршио је нижу и средњу музичку школу “Др. Војислав Вучковић” у класи професора Зорана Анића. 

Године 2019. завршио је основне, а 2020. мастер студије на Академији уметности у Новом Саду, у класи професора Зорана Крајишника. 

Учествовао је на бројним државним и интернационалним такмичењима, и добитник је бројних првих и других награда.

Одржао је преко тридесет солистичких концерата, као и десетак концерата у различитим камерним саставима, неколико пута је свирао са оркестром. 

Тренутно ради у Школи за основно музичко васпитање и образовање “Петар Коњовић” у Бечеју. 

#гитара #илија зец #концерт #скцнс

вести >

најновије >

Нада Савковић

филолог

Питање језика је изузетно важно, јер је језик основно оруђе културе сваког народа: родно место нашег бића. Појмовни свет једног народа одражава се у језику. Када смо у свом језику, ми смо у свом завичају. Зато је важно утицати на свест о важности очувања матерњег језика као предуслова за очување аутентичности нације.

Владимир Бајић

”Градитељи Новог Сада”

”Морамо водити рачуна о томе да се у што већој мери подсећамо на то шта је некада било, шта су важни историјски догађаји, ко су наши преци и како су они живели. То је суштинско проучавање друштва из ког произилазе резултати који нам могу указати на то којим путем треба да идемо да бисмо били бољи људи и чланови нашег друштва”.

теме >

Свечано отворена Спомен-збирка Павла Бељанског: ”Филантропија као врхунски чин патриотизма”

18. јун 2024.

мишљења >

најчитаније >

студенти >

Изложбе студената завршне године Академије уметности 

18. јун 2024.

сећања >

„Реч реформа, у Србији беше само она реч којој значење нико није дубље осећао, а мало ко ју је и разумевао”: Стерија, писац и реформатор који је био испред свог времена

1. јун 2024.

имате вест?
пишите нам!