Луткарство нови мастер програм на АУНС

Луткарство је нови мастер студијски програм на новосадској Академији уметности.

културе.рс • 13. фебруар 2024.

културе.рс

У години када слави педесети рођендан, Академија уметности Нови Сад акредитовала је нови студијски програм на мастер студијама из области драмске уметности под називом Луткарство.

По први пут на нашој нашој држави организован је комплетан двогодишњи студијски програм за све оне који желе да се усавршавају у старој, али увек иновативној, креативној и суптилној уметности луткарског позоришта.

#Академија уметности #луткарство #мастер #Нови Сад #студенти #студије

студенти >

најновије >

Нада Савковић

филолог

Питање језика је изузетно важно, јер је језик основно оруђе културе сваког народа: родно место нашег бића. Појмовни свет једног народа одражава се у језику. Када смо у свом језику, ми смо у свом завичају. Зато је важно утицати на свест о важности очувања матерњег језика као предуслова за очување аутентичности нације.

Владимир Бајић

”Градитељи Новог Сада”

”Морамо водити рачуна о томе да се у што већој мери подсећамо на то шта је некада било, шта су важни историјски догађаји, ко су наши преци и како су они живели. То је суштинско проучавање друштва из ког произилазе резултати који нам могу указати на то којим путем треба да идемо да бисмо били бољи људи и чланови нашег друштва”.

теме >

Дон Кихот: Роман овековечен балетом

27. март 2024.

мишљења >

најчитаније >

студенти >

Недеља шпанског језика у Новом Саду: Стручни скупови, радионице и предавања

13:15

сећања >

За њега су говорили да је ”неморалан и саблажњив”, а запамћен је као један од најбољих сликара своје генерације

9. април 2024.

имате вест?
пишите нам!