Ускоро састанак групе подршке за ствараоце са креативним блокадама

Сусрет групе подршке „Баук” за професионалне и хоби креативце из свих области стваралаштва, а који имају потешкоће са креативним блокадама, биће одржана у понедељак, 18. марта, од 18 до 20 часова, у Дигиталном омладинском центру, Војводе Путника 1.

културе.рс • 28. фебруар 2024.

фото: промо

Група је намењене људима из свих области стваралаштва – књижевности, науке, визуелне уметности, музике, архитектуре, графичког дизајна, програмирања, гејм дизајна, стрипа итд, а који имају потешкоће са креативним блокадама, непродуктивношћу, мањком самопоуздања, ометеном пажњом и осталим препрекама у стваралачком процесу.

Састанци, у виду групних окупљања, спроводиће се као разговори кроз које ће посетиоци заједнички дискутовати о стратегијама за превазилажење проблема у креативном процесу, као и по питањима продуктивности, фокуса, мотивације и организације рада.

Подршка је намењена ствараоцима од 18 до 40 година.

Модератор је доц. др Милош Јоцић.

#креативне блокаде #Нови Сад #радионице #уметност

вести >

најновије >

Нада Савковић

филолог

Питање језика је изузетно важно, јер је језик основно оруђе културе сваког народа: родно место нашег бића. Појмовни свет једног народа одражава се у језику. Када смо у свом језику, ми смо у свом завичају. Зато је важно утицати на свест о важности очувања матерњег језика као предуслова за очување аутентичности нације.

Владимир Бајић

”Градитељи Новог Сада”

”Морамо водити рачуна о томе да се у што већој мери подсећамо на то шта је некада било, шта су важни историјски догађаји, ко су наши преци и како су они живели. То је суштинско проучавање друштва из ког произилазе резултати који нам могу указати на то којим путем треба да идемо да бисмо били бољи људи и чланови нашег друштва”.

теме >

Дон Кихот: Роман овековечен балетом

27. март 2024.

мишљења >

најчитаније >

студенти >

Недеља шпанског језика у Новом Саду: Стручни скупови, радионице и предавања

13:15

сећања >

За њега су говорили да је ”неморалан и саблажњив”, а запамћен је као један од најбољих сликара своје генерације

9. април 2024.

имате вест?
пишите нам!