Четврто окупљање групе за подршку уметницима са креативним блокадама у Културном центру Војводине

Четврто окупљање групе за подршку професионалцима и хоби креативцима у оквиру пројекта „Баукˮ, одржаће се у понедељак, 20. маја, од 18 до 20 часова у Културном центру Војводине „Милош Црњанскиˮ.

културе.рс • 17. мај 2024.

фото: Pixabay

„Баук“ је бесплатна група подршке за професионалне и хоби креативце из свих области стваралаштва, који имају потешкоће са креативним блокадама, непродуктивношћу, мањком самопоуздања, ометеном пажњом и осталим препрекама у стваралачком процесу.

Ова групна окупљања су замишљена као разговори кроз које ће посетиоци заједнички дискутовати о стратегијама за превазилажење проблема у креативном процесу, као и о питањима продуктивности, фокуса, мотивације и организације рада, а намењена су посетиоцима узраста 18-40 година.

Модератор је доц. др Милош Јоцић, један од организатора школе креативног писања „Блогерама“ и предавач на курсевима креативног писања прозе и креативног писања видео-игара на Одсеку за српску књижевност ФФУНС.

„Баук” није психотерапијска група подршке, нити замена за праву психотерапију.

#баук #креативне блокаде #креативни порцес #културни центар војводине #милош црњански #подршка

вести >

најновије >

Нада Савковић

филолог

Питање језика је изузетно важно, јер је језик основно оруђе културе сваког народа: родно место нашег бића. Појмовни свет једног народа одражава се у језику. Када смо у свом језику, ми смо у свом завичају. Зато је важно утицати на свест о важности очувања матерњег језика као предуслова за очување аутентичности нације.

Владимир Бајић

”Градитељи Новог Сада”

”Морамо водити рачуна о томе да се у што већој мери подсећамо на то шта је некада било, шта су важни историјски догађаји, ко су наши преци и како су они живели. То је суштинско проучавање друштва из ког произилазе резултати који нам могу указати на то којим путем треба да идемо да бисмо били бољи људи и чланови нашег друштва”.

теме >

Свечано отворена Спомен-збирка Павла Бељанског: ”Филантропија као врхунски чин патриотизма”

18. јун 2024.

мишљења >

најчитаније >

студенти >

Изложбе студената завршне године Академије уметности 

18. јун 2024.

сећања >

„Реч реформа, у Србији беше само она реч којој значење нико није дубље осећао, а мало ко ју је и разумевао”: Стерија, писац и реформатор који је био испред свог времена

1. јун 2024.

имате вест?
пишите нам!