Изложба Фотографског клуба Војводина сутра у клубу ”Трибина младих”

Изложба фотографија Фотографског клуба Војводина (ФКВ) биће отворена у уторак, 8. августа у 19.00 часова у клубу „Трибина младих“ Културног центра Новог Сада.

културе.рс • 7. август 2023.

фото: КЦНС

Изложба ће моћи да се погледа до 14. августа.

На овогодишњој изложби фотографија имаћете прилику да погледате 40 фотографија чланова Фотографског клуба Војводина (ФКВ), које је бирао Марио Бралић, уметник фотографије и члан Удружења ликовних уметника примењених уметности и дизајнера Србије (УЛУПУДС).

Изложбу ће отворити Томислав Петернек, МФ ФСЈ, реномирани уметнички фотограф, фото-репортер и почасни члан Фотографског клуба Војводина, који ће по свом избору аутору најбоље изложене фотографије уручити диплому.

Грчки фотограф Александрос Вретакос ће примити повељу заслужног члана Фотографског клуба Војводина за допринос раду клуба.

Изложбу ће наступом увеличати поп хор „Радио“ из Новог Сада који води диригент Душица Стојковић.

Изложбу су подржали Покрајински секретаријат за културу, јавно информисање и односе с верским заједницама и Културни центар Новог Сада.

#изложба #КЦНС #Нови Сад #Фотографски клуб Војводина

вести >

најновије >

Нада Савковић

филолог

Питање језика је изузетно важно, јер је језик основно оруђе културе сваког народа: родно место нашег бића. Појмовни свет једног народа одражава се у језику. Када смо у свом језику, ми смо у свом завичају. Зато је важно утицати на свест о важности очувања матерњег језика као предуслова за очување аутентичности нације.

Владимир Бајић

”Градитељи Новог Сада”

”Морамо водити рачуна о томе да се у што већој мери подсећамо на то шта је некада било, шта су важни историјски догађаји, ко су наши преци и како су они живели. То је суштинско проучавање друштва из ког произилазе резултати који нам могу указати на то којим путем треба да идемо да бисмо били бољи људи и чланови нашег друштва”.

теме >

Дон Кихот: Роман овековечен балетом

27. март 2024.

мишљења >

најчитаније >

студенти >

Недеља шпанског језика у Новом Саду: Стручни скупови, радионице и предавања

13:15

сећања >

За њега су говорили да је ”неморалан и саблажњив”, а запамћен је као један од најбољих сликара своје генерације

9. април 2024.

имате вест?
пишите нам!