„Мастери 2023.“ – изложба студената мастер студија Академије уметности

Изложба студената мастер студија на Департману ликовних и примењених уметности новосадске академија уметности, почиње у понедељак, 6. новембра у Галерији Академије уметности. Булевар Михајла Пупина 20.

културе.рс • 3. новембар 2023.

фото: АУНС

Свечано отварање је у 20 часова.

Излажу: Марко Пирошки, Миљана Николић, Лана Катић, Бојана Бујла, Снежана Томашевић, Јелена Илић, Огњен Бачкалић, Соња Кнежић, Дијана Молац, Ивана Саиловић, Јана Панајотовић, Ања Прерадовић и Лука Дрљан.

Изложба ће бити отворена до 15. новембра.

#Академија уметности #мастер #Нови Сад #студенти

студенти >

најновије >

Нада Савковић

филолог

Питање језика је изузетно важно, јер је језик основно оруђе културе сваког народа: родно место нашег бића. Појмовни свет једног народа одражава се у језику. Када смо у свом језику, ми смо у свом завичају. Зато је важно утицати на свест о важности очувања матерњег језика као предуслова за очување аутентичности нације.

Владимир Бајић

”Градитељи Новог Сада”

”Морамо водити рачуна о томе да се у што већој мери подсећамо на то шта је некада било, шта су важни историјски догађаји, ко су наши преци и како су они живели. То је суштинско проучавање друштва из ког произилазе резултати који нам могу указати на то којим путем треба да идемо да бисмо били бољи људи и чланови нашег друштва”.

теме >

”ФисКултура без граница”: Лето на Тргу галерија у духу Олимпијских игара

25. јун 2024.

мишљења >

најчитаније >

студенти >

Изложба ”Ризик” у Галерији АУНС

6. јул 2024.

сећања >

„Тешко је познати живот, а сликати је лако”: Чудесни свет Илије Босиља 

12. јул 2024.

имате вест?
пишите нам!