Представа “Чекајући њега” у СКЦНС Фабрика

Позоришна представа "Чекајући њега", настала по мотивима драме Семјуела Бекета "Чекајући Годоа", биће изведена у среду, 11. октобра, у 20 часова у СКЦНС Фабрици.

културе.рс • 2. октобар 2023.

фото: СКЦНС

Сценско дело, редитеља Драгана Гринсмита, под називом “Чекајући њега” настало је из уметничког истраживања савременог друштва. 

Базирано на Бекетовој драми “Чекајући Годоа”, ово дело се бави егзистенцијалним и фундаменталним питањима са којима се свако људско биће суочава.

Улазнице могу да се купе путем онлајн платформе GigsTix-a.

#Нови Сад #Представа #СКЦНС #Фабрика #Чекајући њега

вести >

најновије >

Нада Савковић

филолог

Питање језика је изузетно важно, јер је језик основно оруђе културе сваког народа: родно место нашег бића. Појмовни свет једног народа одражава се у језику. Када смо у свом језику, ми смо у свом завичају. Зато је важно утицати на свест о важности очувања матерњег језика као предуслова за очување аутентичности нације.

Владимир Бајић

”Градитељи Новог Сада”

”Морамо водити рачуна о томе да се у што већој мери подсећамо на то шта је некада било, шта су важни историјски догађаји, ко су наши преци и како су они живели. То је суштинско проучавање друштва из ког произилазе резултати који нам могу указати на то којим путем треба да идемо да бисмо били бољи људи и чланови нашег друштва”.

теме >

Свечано отворена Спомен-збирка Павла Бељанског: ”Филантропија као врхунски чин патриотизма”

18. јун 2024.

мишљења >

најчитаније >

студенти >

Изложбе студената завршне године Академије уметности 

18. јун 2024.

сећања >

„Реч реформа, у Србији беше само она реч којој значење нико није дубље осећао, а мало ко ју је и разумевао”: Стерија, писац и реформатор који је био испред свог времена

1. јун 2024.

имате вест?
пишите нам!